2/12/2016

parhaimmat 2hand löydöt

IMG_3944

Polaroid 600 on ehkä parhain löytö ikinä, johon törmäsin nettikirppiksellä vuonna 2014. Maksoin alle 20e kamerasta, joka oli levännyt vintillä käyttämättömänä kymmeniä vuosia. Nykyään tilaan Saksasta filmiä tähän aarteeseen, aina kun uskallan olla välittämättä itse tilauksen hintalapusta.

IMG_3927

Tietynlainen mieltymys sisustamiseen ei ole vielä kehittynyt, mutta kaikki turkoosit somisteet ja itämaiset kynttiläjalat lähtevät aina poikkeuksetta mukaani. Kyseinen tyyny eksyi viime vuoden lopulla matkaani, eikä hintaa tainnut olla edes kuin se muutama euro.

IMG_3948

Olen toivoton kirppistelijä, minkä huomaa viimeistään vaatekomeroni sisällöstä. Viihdyn parhaiten 2hand liikkeissä, joissa löytöjen tekeminen on enemmänkin sattumaa. Jos haen jotain tiettyä niin yleensä en löydä mitään. Mutta kun en etsi, löydän lähes aina jotain. Menneiden vuosikymmenten "mummopaidat" ovat ehkä parhaimpia ikinä.

6 kommenttia:

 1. you have a very good polaroid here!
  I'm myself in research for a 636 ... you will have of very nice pictures I'm sure!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm looking for same kind of polaroid too, even tough i have my 600. It's so hard to come across with these cameras nowadays. But i hope we both find what we are looking for :)

   Poista
 2. Oi mikä löytö tuo kamera! Mä bongasin kans viime kirppisreissulla jonkinlaisen filmijärjestelmäkameran, joka ois maksanut vaan 15 euroa, mutta lopulta päätin jättää sen ostamatta, ja nyt vähän harmittaa :-D Niistä kun ei koskaan tiiä toimiiko ne, mutta en nyt tiedä onko 15 euroa ollut mitenkään paha hinta, vaikkei olisikaan toiminut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nykyään on niin hankala tietää mihin kameramalleihin valmistetaan enää filmejä. Puhumattakaan siitä, että olisiko kamera toimintakunnossa vai ei :D

   Poista
 3. VAU, ihana kuvio tuossa paidassa! Ja tuo tyyny ja tuo polaroid <3 Kirpparit on kyllä aivan mahtava keksintö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppareita ei voi koskaan olla liikaa ♥

   Poista