10/30/2015

miten ja miksi.

IMG_3170

1. Miksi olet aloittanut bloggaamisen?
- Aloitin bloggaamaan lähinnä itseni kehittämisen vuoksi. Myös vuorovaikutus muihin ihmisiin blogin kautta kiinnosti, vaikka toisaalta muiden mielipiteet ja kritiikki aluksi hirvittikin. 

2. Missä asiassa koet olevasi erityisen hyvä? 
- Koen olevani sosiaalisesti lahjakas, vaikka en ole kovin ulospäinsuuntaunut persoona. Myös käsitytöt luonnistuvat minulta hyvin (viimeisessä kuvassa olen ommellut paidan sekä neulepannan), joten kai omaan jonkinlaista sorminäppäryyttä. 

3. Minkä asian tai taidon haluaisit oppia?
- Haluaisin osata kaikesta jotakin, erikoistuminen tiettyyn asiaan ei vielä tällä hetkellä houkuttele. Eli lyhyesti sanottuna haluaisin olla monilahjakkuus. 

IMG_3109

4. Mikä on pahin pelkosi?
- Pelkään eniten hallinnan menettämistä ja täydellistä yksinäisyyttä. Paniikkihäiriöni pelottaa myös, tosin ainoastaan oireiden takia. 

5. Jos saisit yhden toiveen, joka toteutuisi, mitä toivoisit?
- Että en pelkäisi, ainakaan turhia asioita. 

6. Ketä ihailet?
- Ihailen moniakin henkilöitä, mutta tällä hetkellä eniten isovanhempiani. Pappa matkusti nuoruudessaan maailmanympäri ja koki monenlaisia seikkailuja. Mummu puolestaan on aina ollu tukenani ja opettanut paljon hyödyllisiä taitoja.

7. Paras paikka maan päällä? Miksi?
- Mummola on hyvin tärkeä paikka kodin lisäksi. Siellä on aina lämmin tunnelma sekä ikivanha kissa pyörimässä nurkissa. Kahvila Saha on myös mainitsemisen arvoinen paikka, jossa kesäillat ovat lumoavia teekupin ääressä. 

8. Mikä on vaikuttavin taideteos, jonka olet nähnyt/kuullut/kokenut? Kerro siitä.
- Luultavasti edesmenneen naapurini tekemä maalaus tytöstä, joka kuulemma kuvastaa minua. Taulun tyttö seisoskelee meressä ja pitelee käsissään simpukkaa. Nykyään taulu roikkuu olohuoneessa ja sillä on paljon tunnearvoa. 

IMG_3186

9. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
- Olisin ehdottomasti rusakko tai valkohäntäpeura.

10. Mikä on paras koskaan näkemäsi elokuva?
- Hayao Miyazakin kaikki teokset ovat upeita, mutta parhaiten minulla on jäänyt mieleen Tuulen laakson Nausicaä. 

11.  Entä mikä musiikki (esittäjä tai tyylilaji) on mieluisinta sinulle?
- Tykkän monista eri genreistä sekä niiden edustajista. Mutta tällä hetkellä mieluisin tyylilaji on indie pop/rock sekä folkmusiikki.


/ kiitos Kayalle haasteesta, ekan osan teinkin jo aiemmin tässä.

2 kommenttia:

 1. 1. Miksi luen blogiasi?
  - Koska se on impulssiivinen välähdys elämästäsi. Antaa enemmän kuin hyvätkään blogit keskimäärin, minusta olet todella lahjakas tämän suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tällaisten kommenttien takia mä nautin kirjoittaa ja valokuvata ♥

   Poista