7/30/2014

... vaan tanssi ja näytä se koko maailmalle

IMG_7829

Eilinen ilta venyi puoleenyöhön saakka, tanssahdellen ja nauttien musiikista kahvila Sahassa, jossa Tuure
Kilpeläinen ja Kaihon karavaani oli esiintymässä. Olen käynyt kerran aiemminkin kuuntelemassa heitä ja tällä
kerralla ei edes tarvinut kysyä lähdöstäni keikalle. Kyseinen ilta oli ehkä koko kesän huipennus.

IMG_7806

Tällä hetkellä kirjoittaminen tuntuu kamalalta pakkopullalta, yh. Syyskuussa olisi edessä äidinkielen ja englannin yo-kirjoitukset, jotka aiheuttavat näppyjä naamaani. Missä olet motivaatio, oi missä. Edessä on muutenkin uusi välivuosi, kun mikään opiskelupaikka ei auennut (mikä ehkä oli ihan hyväkin juttu kirjoitusten suhteen). Tulevaisuuden suunnitelmat tuntuvat olevan yhä kiven takana, kun olen alkanut kyseenalaistamaan lähes kaikkea. Jopa sitä pitäisikö minun vaalentaa hiuksiani, vai näyttäisinkö ihan typerältä.

Onneksi minulla on sentään tämä blogi, jossa voin sanoa ääneen nämä (välillä naurettavaltakin kuulostavat) ajatukset ja pohtia seuraavia askelia niin tulevaisuuteni kuin kuntoutumiseni suhteenkin.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sun blogissas! <3

  Blogi on oikeesti hyvä olemassa, kun pääsee purkamaan ajatuksiaan kirjoittamalla! :D Kokemusta tästä on mullakin. Etkä oo todellakaan ainoo jonka tulevaisuus on piilotettu johonkin tynnyriin ja haudattu maahan. Mun pitäis kohta tietää minne haen opiskelee, mut öö tuota öö ei mitään tietoa :D Minne sä hait opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda sanoistasi :)

   Hain opiskelemaan sairaanhoitajaksi, mutta pisteet jäi aika kauas vaaditusta. Mut ehkä yritän ens keväänä uudestaan ellen saa jotain kuningasideaa ennen sitä :D

   Poista
 2. Liityin lukijaksi! :) Tykkään erityisesti kuvista, millä kameralla kuvaat? Ite omistan todella vanhan järkkärin, Canon EOS 1000D, mutta tarkoitus on ostaa 700D kun keväällä valmistun ylioppilaaksi :)

  inkaelisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on 500D, joka on myös aika vanha malli, mutta hyvin tällä oon vielä pärjännyt. Ja jee, tervetuloa lukijaksi n_n

   Poista