6/08/2014

Fly, fly, fly

IMG_6823IMG_6771IMG_6765

Postaustauon aikana on ehtinyt tapahtua monenlaista; pöytäkoneeni näyttö hajosi, joten päätin pitkän pohdinnan jälkeen ostaa tilalle kannettavan (jonka sain 2 päivää sitten). Toinen uutinen on se, että kävin sairaanhoitajan pääsykokeissa ja jäädin psykologin haastattelussa niin pahasti että voisin vajota maan alle. Syksyn opinnoista minulla ei ole harmaintakaan hajua paitsi, että aloitan yo-kirjoitukset iltalukiossa. Kolmas ilouutinen on se, että sain lukion päättötodistuksen iltapuolelta ja näin pystyin hakemaan jo tämän vuoden haussa AMK'hon. Neljänneksi sain harjoittelupaikan ainakin kuukaudeksi! Pääsen yksityiseen vanhainkotiin apulaiseksi ja silmäilemään lähempää sairaanhoitajien/lähihoitajien työtä. Ja lopulta viides ja viimeinen kohta; olen nyt virallisesti muuttanut omilleni ja ensimmäiset kolme yötä ovat takana yksiössä kanin kanssa.

Kuten ehkä huomaatte, nämä viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet ehkä elämäni hektisimmät (ja hulluimmat) viikot ja tämä kaikki on yhä tämmöistä rämpimistä uuden alussa, mutta eiköhän tämä kohta normalisoidu.

2 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi juuri ja tuo ensimmäinen tämän postauksen kuva herätti mielenkiintoni, sillä onko kuva täältä Raumalta? Nuo parvekkeet nimittäin näyttävät jokseenkin tutuilta :')

  http://rakkaudellasatua.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on otettu Kokkolasta, mutta oon itekin huomannut et tän tyyppisiä kerrostaloja on paljon muuallakin :'D

   Poista