4/14/2014

003010

Rakkauteni on yhdessä yössä lähes pinttynyt 70-luvun pokiin. Ja myös asukuvien ottoon, jota aluksi vierastin kovasti. Kameran edessä keikistely tuntuu tyhmältä. Tai sille mustalle laatikolle hymyily. Ei se minulle hymyile kuitenkaan takaisin. Suljen silmäni ja koitan olla luonnollinen. Tästä huolimatta onnistun useinmiten vääntymään luonnottomiin asentoihin. Inhoan olla kuvattavana. Viihdyn paremmin kameran takana. Tai sitten en ole vielä koskaan tavannut ihmistä, joka osaisi ottaa minusta kuvia ilman, että näyttäisin merimursulta.

4 kommenttia:

 1. Hassua, miten samanlaisiin blogeihin törmäsin peräkkäin! Haluaisin huomauttaa heti alkuun samoista asioista kuin edellisessä blogissa käydessäni; mustavalkoisuus ei jää mieleen, lisäähän värikkyyttä blogiisi :) Ja fontti on kovin kirjoituskonemainen.. Vaikuttaa siltä, että olet blogitaipaleesi alussa ja haet omaa suuntaasi kirjoittaa :) Lyhyet, töksähtelevät lauseet antavat hieman runollista tuntua blogiisi, mutta välillä olisi mukava lukea hyvin kuvailevia tekstejä ja "tavanomaisempaa" kieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta arvostelustasi. Olen itsekin samaa mieltä, että Courier on vähän tönkköinen fontti, eikä välttämättä paras mahdollinen lukijalleen, mutta toisaalta se miellyttää omaa silmääni eniten vanhanaikaisuudensa takia. Blogin taustan vaaleus piilee puolestaan siinä, että pyrin sillä korostamaan kuvia, jolloin katselijan huomio kiinnittyy niihin. Ulkoasultaan blogini saattaa vaikuttaa vähän raakileelta, koska se on väritön, mutta toisaalta sen takia juuri itse pidänkin siitä.

   Tämä blogi on iältään melko nuori kyllä, mutta tätä ennen olen kirjoitellut muutamaa blogia, joita en kuitenkaan pitänyt tarpeeksi itseni näköisenä. Tiedostan sen, että suurimmassa osassa tekstejäni ei ole ulkopuolisen mielestä päätä eikä häntää, mutta tähän blogiin pyrin kirjoittamaan useinmiten ajatusvirtana tulevia sanoja, lauseita. Tietysti silloin tällöin kirjoitan lähes kirjakielellä, mutta se tuntuu jotenkin kolkolta ja aneemiselta omalla kohdallani. Haluan myös, ettei blogini olisi kuin kopio muista blogeista tai vain yhteen kategoriaan menevä.

   Kiitos, että sanoit oman mielipiteesi ja ehdotukset, arvostan niitä kyllä, mutta pitäydyn omassa bloggaamistyylissäni, koska tällä hetkellä se miellyttää minua itseäni eniten.

   Poista
 2. aw.
  kivanoloinen uutukainen blogi.
  jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni. Et tiedäkään miten otettu oon saadessani blogille seuraajan, jonka omaa blogia rakastan suuresti :'>

   Poista