3/08/2014

"Ajattelit sitä ensimmäistä kertaa vuosiin 
taivaan väriä 
maan hidastunutta liikettä 
ei katumusta"

015 006 003 012
Ei paniikkia, ei paniikkia, ei paniikkia.

Koitan ottaa rennosti ja miettiä vähemmän sitä todellisuutta, että kahden viikon päästä olen lähdössä Roomaan. Ja sitä, että minulla on paniikkihäiriö. Tai no, sitä olen joutunut ajattelemaan joka päivä nämä useat vuodet. Ottamaan jokaisessa asiaan sen huomioon. Mikä onkaan sen uuvuttavampaa. Mutta nyt ensimmäistä kertaa voin olla ajattelematta sitä vähemmän ja keskittyä elämään.

6 kommenttia:

 1. Kirjotat tosi kauniisti ja sun blogissa on kans tosi nättejä kuvia. :) Ja voimia sulle <3 varmasti raskasta elää paniikkihäiriön kanssa.

  VastaaPoista
 2. sun blogis on ihanan omalaatune ja oon pitkänki aikaa ettiny tän typpist blogii ku näkee aika harvassa ♥ jään seurailee!
  http://riinaswords.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan :)

   Poista
 3. Kiva blogi (ja SMG kunniaan!) :) Voimia sulle paniikkihäiriön kanssa, kaverin elämää sen kanssa seurannu ja ei aina niin helppoa. Toi Rooman-matka on varmasti jotain mitä odottaa, laitatko tänne sit kuvia? :)

  Harvinaista mutta tykästyin tapaan, jolla kirjotat, eli jään satunnaisseuraajaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sanoistasi, ne lämmittävät iltaani kovasti n_n. Ja joo, tulee varmaankin aikamoinen pläjäys kuvia siitä matkasta, joten no hätä.

   Poista